Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

De Mannen tegen de Vrouwen

De dames tegen de heren, de jongens tegen de meisjes of de kerels tegen de meiden. Ideaal als uitje voor vrienden, bedrijfsfeest of gemengd vrijgezellenfeest. The battle of the sexes is about to begin!

Het is de welbekende strijd tussen de mannen en de vrouwen met daarbij de welbekende vooroordelen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar één ding tegelijk. Een strijd die nooit lijkt op te houden en waar men nooit genoeg van krijgt. Het wordt tijd dat deze strijd voor eens en altijd uitgevochten wordt!

Jullie gaan van start met een gedetailleerde speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens delen we de groep op in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen nemen toe...

Het spel bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Het team met het meeste inlevingsvermogen vergaard de beste score en wint de quiz. Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de heren dit zouden oplossen of hoe de dames dit zouden aanpakken. Bij de overwinning hoort natuurlijk een prijs.

Het arrangement duurt ongeveer 4 uur.

Eten en drinken

Bij De mannen tegen de vrouwen zit standaard een diner en een drankje inbegrepen. Er zijn meer mogelijkheden op aanvraag. Informeer hier gerust eens naar.

Prijs vanaf € 52,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

« Terug Volgende »