Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Gek Op Holland Quiz Utrecht

Iedereen houdt van Holland, daarom is de Gek op Holland Quiz ideaal als bedrijfsuitje of afdelingsuitje! Het gezelligste groepsuitje in Utrecht. Ga de strijd aan met je collega’s, familie of vrienden! Een gezellige quizdiner, aan tafel geserveerd.

We starten met een gedetailleerde uitleg van de quizmaster. Vervolgens worden de teams gevormd. Elk team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale kleuren: oranje, rood, wit of blauw. Zodra jullie een knallende Hollandse meezinger horen gaat de party beginnen.

De quiz wordt gepresenteerd door een oer-Hollandse quizmaster. Deze quizmaster begeleidt de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde.

Hou jij van Holland? Maak het nu waar tijdens de Gek op Holland Quiz!

Er is ook een Engelse variant beschikbaar van deze Quiz. Optioneel bestaat er de mogelijkheid om zelf vragen over je organisatie, vrienden of collega’s aan het spel toe te voegen. Graag op voorhand aangeven of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Het arrangement duurt ongeveer 4 uur.

Eten en Drinken

Bij dit uitje zit standaard een welkomstdrankje en een heerlijk drie-gangen diner. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Informeer hier gerust eens naar.

Prijs vanaf € 52,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

« Terug Volgende »