Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Moorddiner spel Utrecht

Ongecompliceerd dineren? Echt niet! Er is iemand vermoord in Utrecht! Jullie moeten tijdens een overheerlijk diner onderzoeken wie de dader is. Leuk als vrijgezellenfeest, personeelsfeest of ander groepsuitje.

Je gaat in teams met vrienden of collega’s proberen de moord op te lossen. Dit geeft een geheel nieuwe wending aan een diner! Wie is het meesterbrein en lost de moord op?

Van tevoren krijgt iedereen die deelneemt aan het spel een karakter opgestuurd via e-mail. Aangekomen bij de horecalocatie worden jullie ontvangen door de spelbegeleiding. Ieder team neemt plaats aan een eigen tafel. Jullie zitten amper, wanneer er plotseling blijkt dat er een moord heeft plaatsgevonden! Bijna onder jullie ogen. Jullie zijn dus getuigen en gaan direct van start met een uitgebreide analyse om het slachtoffer te kunnen identificeren.

Je speelt het spel tijdens, voor of na het diner. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek en ontcijfer de moordlocatie doormiddel van een reconstructie. Wie is de moordenaar, wat waren zijn motieven en hoe is het slachtoffer vermoord? Verzamel zoveel mogelijk bewijsmateriaal en kom aan het einde van het diner met jouw eind conclusie!

Aan het einde van het diner komt de waarheid aan het licht. Wie is de dader en wat was zijn motief? Jullie uitkomsten worden besproken en het winnende team ontvangt een cadeautje. Weer een moordenaar achter slot en grendel!

Het Moorddiner is ook beschikbaar in een Engelse variant.

Het arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Eten en drinken

Bij dit uitje zit standaard een welkomstdrankje en een heerlijk diner. Daarnaast zijn er uiteraard meer mogelijkheden. Informeer hier gerust eens naar.

Prijs vanaf € 52,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

« Terug Volgende »