Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

City GPS tocht Utrecht

Meer dan een wandeltocht in Utrecht…

Tijdens een GPS tocht krijgen jullie Utrecht van een geheel andere kant te zien. Daarnaast zit er een wedstrijd element in deze tocht waarbij opdrachten vervult moeten worden.

Je wordt eerst warm ontvangen met een drankje door de begeleiding van de tocht bij de horecalocatie. Vervolgens krijgen jullie een uitgebreide speluitleg. Daarna worden de teams gevormd en worden jullie voorzien van een GPS systeem, fotocamera en opdrachtenboekje. Hierna gaan jullie van start. Je loopt van punt naar punt. Op deze punten zoek je een foto die correspondeert met de omgeving. Bij deze foto hoort een letter. Deze letter moet ingevoerd worden in de GPS, deze leidt jullie naar een nieuw punt. Tijdens het afleggen van de tocht voeren jullie verschillende opdrachten uit. Zo moet je vragen beantwoorden en herkenningspunten spotten.

Aan het einde keren jullie terug bij de horecalocatie en wordt het winnende team bekend gemaakt.

Maak een leuke groepsfoto, want het team met de leukste groepsfoto krijgt bonuspunten! Naderhand zijn alle foto's te downloaden op de website van TB Events. Er is ook een Engelse variant van de City GPS tocht beschikbaar.

Het arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Eten en drinken

Standaard is de City GPS tocht spel inclusief twee keer koffie thee of fris en iets lekkers. Van zo’n dag dwars door Utrecht krijg je trek. Een lunch of diner is een prima afsluiter na een City GPS tocht. Er zijn diverse mogelijkheden. Informeer hier gerust eens naar.

Prijs vanaf € 27,50 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 12

« Terug Volgende »