Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Een Stad Apart

Stel uw eigen actieve groepsarrangement samen in Utrecht

Actieve groepsarrangementen uitkiezen voor een groot gezelschap is een lastig karwei. U heeft immers te maken met vele wensen en voorkeuren van de deelnemers. Dit programma biedt uitkomst! Een Stad Apart is namelijk een gevarieerd groepsarrangement met een individueel karakter. Wat dacht u bijvoorbeeld van het volgende dagarrangement?

10.00 - 13.00 Museaal Onthaal

In Museaal Onthaal wordt een leuke stadswandeling onder leiding van onze enthousiaste gids gecombineerd met een bezoek aan één van de vele musea in Utrecht. Altijd al eens rond willen kijken in het Centraal Museum, meer willen weten over Speelklokken en Pierementen of nieuwsgierig naar het Dick Brunahuis? De keuze maakt u zelf! Inclusief een drankje onderweg

13.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 17.30 Utrecht Unlimited

Utrecht Unlimited is het ultieme spelprogramma om de stad Utrecht én uw collega’s beter te leren kennen! In teamverband wordt u blootgesteld aan ludieke doe-opdrachten, pittige vragen en maffe weetjes over Utrecht. De oplossingen liggen verspreid door de hele binnenstad, waardoor u onderweg op bekende maar ook minder bekende plekken komt. Met behulp van GPS en een plattegrond wordt de ideale route bepaald. Voor iedereen in het team is er een rol weggelegd, van teamcaptain tot GPS expert. Hoe uw plan van aanpak ook is, één ding staat vandaag vast: het team dat de meeste opdrachten succesvol tot een einde weet te brengen wint Utrecht Unlimited en zal uiteraard op passende wijze worden gehuldigd. Inclusief consumptie en prijsuitreiking.

Prijs € 67,50 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

« Terug Volgende »