Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Sex in the City spel Utrecht

Flirt, sex, shine en fashion zijn de ingrediŽnten voor een vrouwen vrijgezellenuitje of groepsuitje.

De tijden van het standaard dames vrijgezellenfeest zijn voorbij! Kruip in de huid van Samantha, Charlotte, Miranda en Carrie. Het wordt hilarisch en bovenal gezellig!

Als eerst worden jullie warm ontvangen door de begeleiding en krijgen jullie een drankje. De begeleider verdeelt jullie in groepen met een grootte van vier tot zes personen. Daarna volgt er een uitgebreide speluitleg. Op het moment dat iedereen volledig is geÔnformeerd gaan jullie

Utrecht in met een opdrachten boekje en verschillende attributen. De opdrachten zijn hilarisch, fout en mode gerelateerd. Jullie voeren de opdrachten uit zoals een van de karakters uit de serie dit ook zou doen. Zo zou het kunnen zijn dat je jezelf moet uitdossen als een van de karakters uit de serie of een telefoonnummer moet regelen van een knappe vent!

Tijdens het uitje krijgen jullie een leencamera mee om deze onvergetelijke dag vast te leggen, zodat je deze ervaring nooit meer vergeet. Aan het einde van het spel komen jullie bij de startlocatie voor een drankje als afsluiter.

Het arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Eten en drinken

Bij dit uitje zitten standaard twee drankjes. Een bij ontvangst en een bij de afsluiting. Samantha, Charlotte, Miranda en Carrie houden van dineren. Jullie ook? Alle uitjes zijn te boeken inclusief diner of lunch. Dit is niet standaard bij het uitje inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag vernemen we bij een aanvraag of het om een bedrijfsuitje gaat of om een vrijgezellenfeest.

Prijs € 33,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

« Terug Volgende »