Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

The Hangover uitje Utrecht

Een personeelsfeest of vrijgezellenuitje dat volledig uit de hand gaat lopen!

Jullie gaan volledig uit je plaat in Utrecht net als de acteurs in Las Vegas. De tijden van het konijnenpak of de stripper zijn voorbij. Jullie krijgen een leencamera mee om deze nooit te vergeten ervaringen vast te leggen.

Je gaat met je collega’s of vrienden de stad in om de meest 'aparte' opdrachten te vervullen. Doe er zoveel mogelijk en het wordt een dag om nooit te vergeten! De kater komt later!

Jullie worden ontvangen met een drankje bij de horecalocatie. Vervolgens krijgen jullie instructies van de spelbegeleiding. Daarna gaan jullie met een aantal attributen en opdrachten Utrecht in.

Door het gooien met een dobbelsteen wordt er bepaalt wie welke opdracht moet uitvoeren. Iedereen moet uiteraard één opdracht vervullen. Zo zou het kunnen zijn dat je een dame met rode schoenen moet zoenen (het liefst zonder bitch slap) of dat je een groepstattoo gaat ontwerpen. De mooiste uitvoering telt uiteraard!

Eenmaal terug bij de startlocatie bespreken jullie de dag onder het genot van een drankje. Er is een editie voor mannen en een voor vrouwen. Geef bij het boeken even aan welke editie jullie willen spelen.

Het arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Eten en drinken

Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner. Dit is niet standaard bij het uitje inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag vernemen we bij een aanvraag of het om een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje gaat. Bij dit uitje zitten standaard twee drankjes. Een bij ontvangst en een bij de afsluiting.

Prijs vanaf € 33,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

« Terug Volgende »