Naar de content

Utrecht

030 241 47 49
Inspiratie

Inspiratie nodig?

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden en graag meer wil weten over een bepaald bedrijfsuitje, vergaderarrangement of bedrijfsfeest, dan nodigen wij u graag uit voor een 'Inspiratie Moment'!

Tijdens een rondleiding door de stad vertelt de gids, naast heerlijke anekdotes, u alles over de brede keuze aan bedrijfsuitjes. Om u over de meest uiteenlopende cre-actieve vergadermogelijkheden te informeren, nemen wij u graag mee om een beeld te geven van de originele vergaderarrangementen en -locaties. Ook de bedrijfsfeesten lichten wij u graag toe, hierbij laten wij u de diverse feestlocaties zien en informeren wij u over de themafeesten en culinaire mogelijkheden.

Naast het beleven van een gratis 'Inspiratie Moment' is het ook mogelijk om tijdens een vrijblijvend gesprek de uitgebreide mogelijkheden te bespreken met een van onze sales medewerkers.
Door onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden, geeft u zich op voor een ' Inspiratie Moment' of een vrijblijvend sales gesprek. U ontvangt van ons per omgaande een bevestiging.

Graag tot ziens in Utrecht!

Ik heb interesse in:

 
Ik wil graag meer informatie d.m.v. een:

 
Ja, ik meld mij aan met personen.
 
Tijdens het Inspiratie Moment ontvang ik graag meer informatie over:



Bedrijfsnaam:
Naam: *
      *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
E-mail: *