Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

3 nieuwe mannen versterken het gidsen en begeleiders team!

Wij stellen u graag voor...

Voornamelijk vrouwen, daar bestaat het gidsen en begeleiders team van Utrecht Events Company uit.....maar dat is verleden tijd!! Want sinds 2 maanden is het team 3 mannen rijker!! Uiteraard iets waar wij heel blij mee zijn! Utrecht Events Company stelt u voor aan onze nieuwe toppers: Robbert, Bart & Luc!!!
Robbert is een zeer enthousiaste begeleider waarvande lach niet meer van zijn gezicht af te halen is tijdens een evenement!! Robbert is 24 jaar en studeert Theater-, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. In zijn vrije tijd geeft hij leiding bij de scouting in De Bilt. Tevens is hij actief bij de uitvoering van theaterstukken bij de Universiteit van Utrecht. Wij hebben Robbert nu ook opgeleid als showmaster voor onze Tjoen van Toen & Toppop Bingo!
Bart is met ingang van november bij ons in dienst en nu al niet meer weg te denken bij Utrecht Events Company. Ook hij is aangenomen als o.a. showmaster en hij heeft ondertussen zijn eerste vuurdoop gehad met onze Toppop Bingo op 22 oktober. Enthousiast, gedreven en zeer vakkundig! Bart doet momenteel HBO Mediatechnologie en maakt onder andere promotiefilmpjes voor de Marine. Tevens kunt u Bart wellicht herkennen van televisieseries als Onderweg naar Morgen, Goede Tijden Slechte Tijden, reclamespots en films als Het Huis Annubis, pad der 7 zonden.
Luc is onze jongste aanwinst binnen het bedrijf! En wat voor een!! Ontzettend enthousiasten hij geniet elke seconde van het evenement met u mee! Wij krijgen altijd mooie verslagen/evaluaties van hem terug over een door hem gedraaid evenement en dus voor ons ook weer genieten bij het nalezen daarvan. Luc studeert Management Economie & Recht op de Hogeschool Utrecht. In zijn vrije tijd zeilt en reist hij graag.
Grote kans dat u één van deze nieuwe toppers treft op uw evenement!!

<< Terug