Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Happy Company

Leuker werken, werkt beter

Plezier hebben op het werk, voor de één logisch, voor de ander een utopie. Volgens Events Company Group een voorwaarde om individueel en collectief succesvol te zijn. Alle evenementenbureaus met het Happy Company keurmerk onderschrijven deze visie door de medewerkers te laten doen wat ze leuk vinden en ze de kans te bieden daarin beter en uiteindelijk de beste te worden. Deze interne werkwijze vertaalt zich in verschillende bedrijven die allemaal een specialisme vertegenwoordigen binnen de evenementenbranche en daardoor de focus houden op waar zij goed in zijn en dus wat zij leuk vinden.

Leuker werken, werkt beter kan voor iedereen gelden. Na registratie profiteren Happy Company Members van uitnodigingen voor verrassende workshops, bijzonder leuke aanbiedingen en sportieve uitdagingen.

Events Company Group is de moeder voor de stedenspecialisten Amsterdam Events Company, Alkmaar Events Company, Maastricht Events Company, Rotterdam Events Company, Utrecht Events Company en de strandspecialist 6 Evenementen. Deze bedrijven ontwikkelen én organiseren met veel plezier ludieke bedrijfsuitjes, spetterende themafeesten, vergaderconcepten en meer.

Kijk voor meer informatie op www.happycompany.nl.

<< Terug