Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Samenwerking Utrecht Events Company en Ruim!

Utrechts vergaderen met Ruim en Utrecht Events Company

Evenementenbureau Utrecht Events Company en Ruim bundelen hun krachten. Met de omgebouwde zandtrechter van Ruim voegt Utrecht Events Company een bijzondere locatie toe aan haar vergaderarrangementen. Ruim is dicht bij de Jaarbeurs Utrecht, het station en is gelegen aan het water van Parkhaven.

Unieke vergaderlocaties
Utrecht Events Company, onderdeel van Happy Company, biedt verschillende vergaderarrangementen aan voor de zakelijke markt. Dankzij het samenwerkingsverband met Ruim krijgen klanten van het evenementenbureau een ruimere keuze in vergaderlocaties in de stad Utrecht. De vergaderarrangementen van Utrecht Events Company worden gecombineerd met diverse activiteiten. Zo bestaat er de mogelijkheid om per boot te worden afgezet bij Ruim.
 
De Zandtrechter van Ruim
De zandtrechter werd vroeger gebruikt als opslag voor binnenschepen en is omgebouwd tot een uniek architectonisch object. Bovenin de ‘trechter’ huisvest Ruim met een locatie van 7 bij 7 meter. De ruimte geeft een uitzicht over de stad en is geschikt voor diverse bijeenkomsten met relatief kleine groepen.
 
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Irene Kaptein, irene@utrechtevents.nl of op telefoonnummer: 030-2939539. www.utrechtevents.nl.
 

<< Terug

<< Terug