Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Ten Events realiseert Kick Off Creyf's in Studio CÚ

Zoveel mensen, zoveel wensen...

Creyf’s 12 januari 2011

Wat?

Kick-Off ‘de aftrap’ voor 2011

 

Locatie

Studio Cé, Almere

 

Aantal gasten

375

 

Doelgroep

Alle medewerkers van Creyf’s

 

Onze opdracht

Organiseer een dynamische Kick Off voor de medewerkers van Creyf’s. Een Kick Off waar de medewerkers nog lang over na spreken. De Kick Off’s van Creyf’s hebben een jaarlijks terugkerend karakter. De Kick Off van Creyf’s leeft bij de medewerkers en elk jaar zijn de verwachtingen ‘hoog’ gespannen...

 

Onze invulling

De rode draad die Ten Events hierbij had gekozen was zoveel mensen, zoveel wensen. De doelstelling was het waarderen en bijpraten van de medewerkers van Creyf’s met daarbij een formeel en informeel programma onderdeel tijdens de Kick Off.

De medewerkers van Creyf’s werden met muziek ontvangen in de verrassende televisie locatie, Studio Cé! Na een heerlijk buffet begon het programma in de studio waar het decor van het programma van Paul de Leeuw, de MADIWODOVRIJdagshow gebruikt mocht worden. Ingestuurde wensen werden door moderator Ruben Nicolai op serieuze, maar ook hilarische wijze aan elkaar gepraat. Er werd een ballonvaart door de studio gemaakt, een sponsor actie op touw gezet voor een deelneemster aan de Alpe d’HuZes en op de wielerbaan van Holland Sport gestreden om de ‘Creyf’s bedrijfs-fiets’.

Tot slot werd de incentive reis voor dit jaar onthuld. De toppers van 2010 mogen naar...Istanbul!

 

 

 

<< Terug