Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Service

Niet alleen in de voorbereiding, maar ook tijdens de uitvoering en evaluatie van uw evenement denken wij graag met u mee. Zo bieden wij hiernaast diverse nuttige diensten aan die van toegevoegde waarde zijn voor ieder evenement.

- Checklist bedrijfsevenement
- Vakanties en Vrije Dagen
- Vervoer
- Foto- en Videoreportages
- Caps / T-shirts
- Verzekeringen

Checklist voorbereiding bedrijfsevenement
1.Vraag uw collega’s naar hun ideeën over het komende bedrijfsevenement;
2. Probeer zoveel mogelijk afdelingen in het voortraject te betrekken;
3. Analyseer de laatste drie bedrijfsevenementen en de reacties daarop;
4. Probeer u bij de uiteindelijke beslissing te verplaatsen in uw medewerkers;
5. Bepaal het aantal deelnemers en houd rekening met een aantal afvallers;
6. Laat één persoon contact onderhouden met UEC;
7. Bepaal de evenementdatum minimaal 2 maanden van te voren;
8. Verstuur 6 weken voor evenementdatum de uitnodigingen (met reactieformulier);
9. Plaats een vooraankondiging in het personeelsblad of op het prikbord;
10. Laat de deelnemers minimaal 15 minuten voor geplande vertrektijd verzamelen.

terug

Vakanties en Vrije Dagen
Als u een evenement gaat organiseren, bedenk dan dat donderdag, vrijdag en zaterdag de drukste dagen zijn. Drukke periodes zijn april tot en met juni alsmede september tot en met november. Wij raden u aan om evenementen voor deze maanden ruim van te voren te plannen. Hou bij de planning van uw evenement ook rekening met feestdagen en vakanties.

terug

Vervoer
Utrecht Events Company heeft succesvolle samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven.Deze betrouwbare partners leveren luxe touringcars (incl. video, minibar, toilet en airco) tegen zeer concurrerende tarieven. Wij adviseren u altijd even een offerte bij ons aan te vragen en deze te vergelijken met uw regionale touringcarleverancier.
Ook kunnen wij u laten ophalen door een originele Amerikaanse schoolbus of een klassieke Engelse dubbeldekker. Deze bussen worden speciaal voor u versierd en eventueel voorzien van uw bedrijfskleuren en/of logo.

terug

Foto- en Videoreportages
Een goed georganiseerd evenement beleeft u in een roes. Het is voorbij voor u er erg in heeft. Voor de "napret" is beeldmateriaal (foto/video) dan ook bijna noodzaak. Wij kunnen u hierbij op diverse manieren van dienst zijn. Allereerst kan onze huisfotograaf c.q. videocameraman een reportage maken van uw evenement. U bepaalt zelf of u de gehele dag of slechts een onderdeel van het evenementen wilt laten vastleggen. Wij zorgen voor de briefing en een concurrerende prijs.
Wij bieden in samenwerking met FreezZ.nl de mogelijkheid om de foto's van uw evenement de volgende dag te bekijken op onze site. Hier kunt u de foto's nabestellen of downloaden. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers of op http://www.freezz.nl/
Een ander leuk idee is het meegeven van kleine "wegwerpcamera's" aan de deelnemers. Op deze manier ontstaan er diverse sfeerimpressies die het verhaal van de dag uitstekend weergeven. Deze camera's kunnen wij laten bedrukken met uw logo of een kleur, tekst of beeld naar keuze. Ook leveren wij de "direct-klaar" camera's, waardoor er tijdens de borrel of het diner al een uitwisseling van foto's ontstaat. Dit zijn de ouderwetse polaroid foto’s.

terug

Caps / T-shirts
Een ideale manier om teams te onderscheiden of de deelnemers een leuk aandenken te geven. U kunt kiezen voor t-shirts, polo’s, sweaters of caps, waarna wij de gewenste hoeveelheid laten bedrukken en uitdelen aan het begin van het evenement.

terug

Plezier verzekerd
Wanneer u een evenement bij ons boekt betekent dit dat u zaken doet met een professioneel bureau dat rekening houdt met alle scenario’s. In dat kader willen wij u graag wijzen op onze annulerings- en ongevallenverzekeringen.
Wij zijn lid van het CLC Vecta garantiefonds die deze verzekeringen voor u verzorgt.
Ook een regenverzekering behoort bij ons tot de mogelijkheden. Om te voorkomen dat uw programma letterlijk in het water valt, kunt u bij Utrecht Events Company voor een aantal buitenactiviteiten deze verzekering afsluiten. In geval van regen bepaalt de contactpersoon in samenspraak met onze gids of begeleider of een alternatieve activiteit gewenst is. Zo ja, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat het gekozen alternatief naadloos wordt ingepast in uw tijdschema. Tevens bestaat de mogelijkheid om de groep te verdelen over een aantal activiteiten.
Onze salesafdeling vertelt u er graag meer over!

terug

Copyright & Disclaimer
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Utrecht Events Company. Utrecht Events Company streeft naar correcte en actuele informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop u deze leest.

Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Utrecht Events Company aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.
Het is niet toegestaan de informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Utrecht Events Company.