Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Action speaks louder than words!

Action on demand

Welk thema zou u – actiegericht - aan bod willen laten komen tijdens uw bijeenkomst? Anders gezegd; waarover moet niet gesproken worden, maar vooral “gedaan” worden. U noemt uw thema en onze trainer zorgt tijdens uw vergadering voor krachtige actiegerichte metaforen; opdrachten en activiteiten (voor binnen en buiten) die in korte tijd inzichtelijk maken waar u
- vergaderend – al tijden de vinger niet achter krijgt.

Thema’s: Elk denkbaar doel kan gefacilliteerd worden, hoe specifieker hoe beter!

Prijs € 60,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

MeetingMoves zijn vooral ontspannend, leuk en leerzaam, vitaliserend en verfrissend, spiegelend met een knipoog, liefdevol confronterend, ervaringsgericht en actief, om te ontdekken en te experimenteren, krachtige metaforen, parallellen naar werksituaties, aansluitend op uw thema’s en doelen, aanleiding om nog eens over na te denken, inhoudelijk en doelgerichte interactie, betaalbaar en kwalitatief, activiteiten die als middel worden ingezet.

MeetingMoves zijn vooral niet saai en langdurig, zware psychologische droge kost, actie dat als doel op zich worden gebruikt, 13 in het bekende dozijn, activiteiten die op zichzelf staan, eens maar nooit meer, managementtrainingen, mensen die hun eigen waarheid vertellen.


« Terug Volgende »