Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

De vergadering kan écht beginnen

Met het mes ín de tafel

Hét meeting programma avant la lettre. Tijdens dit programma gaat u met uw gezelschap zelf uw vergadertafel maken. Geen 13 in een dozijn tafel, maar eentje die aansluit op het onderwerp van uw bijeenkomst en – bij voorkeur – expressie geeft aan wat tijdens uw bijeenkomst is bereikt. Alle volgende vergaderingen vinden natuurlijk plaats aan uw eigen tafel!

Thema’s: Besluitvorming, veranderen, communicatie, innovatie, leidinggeven.

Prijs € 87,50 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

MeetingMoves zijn vooral ontspannend, leuk en leerzaam, vitaliserend en verfrissend, spiegelend met een knipoog, liefdevol confronterend, ervaringsgericht en actief, om te ontdekken en te experimenteren, krachtige metaforen, parallellen naar werksituaties, aansluitend op uw thema’s en doelen, aanleiding om nog eens over na te denken, inhoudelijk en doelgerichte interactie, betaalbaar en kwalitatief, activiteiten die als middel worden ingezet.

MeetingMoves zijn vooral niet saai en langdurig, zware psychologische droge kost, actie dat als doel op zich worden gebruikt, 13 in het bekende dozijn, activiteiten die op zichzelf staan, eens maar nooit meer, managementtrainingen, mensen die hun eigen waarheid vertellen.

« Terug Volgende »