Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Art 'n Meeting

De kunst van het vergaderen

Een creatief programma waarin inventiviteit centraal staat. De deelnemers maken schilderijen in uiteenlopende varianten; variërend van kleine persoonlijke doekjes tot een groot drie of 10-luik waarbij samenwerking en communicatie essentieel is. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. De kunstwerken krijgen natuurlijk een plaats in het eigen bedrijf.

Thema’s: Synergie, veranderen, overleg, creativiteit, communicatie.

Prijs € 77,50 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 20

MeetingMoves zijn vooral ontspannend, leuk en leerzaam, vitaliserend en verfrissend, spiegelend met een knipoog, liefdevol confronterend, ervaringsgericht en actief, om te ontdekken en te experimenteren, krachtige metaforen, parallellen naar werksituaties, aansluitend op uw thema’s en doelen, aanleiding om nog eens over na te denken, inhoudelijk en doelgerichte interactie, betaalbaar en kwalitatief, activiteiten die als middel worden ingezet.

MeetingMoves zijn vooral niet saai en langdurig, zware psychologische droge kost, actie dat als doel op zich worden gebruikt, 13 in het bekende dozijn, activiteiten die op zichzelf staan, eens maar nooit meer, managementtrainingen, mensen die hun eigen waarheid vertellen.

« Terug Volgende »