Naar de content

Utrecht

030 241 47 49

Vergaderen in een Middeleeuwse Werfkelder

Vergaderarrangement, lunch, Utrecht Unlimited

09.30 - 12.30 Vergaderen in een Werfkelder

In het Museumkwartier bevindt zich één van de mooiste vergaderlocaties van de stad Utrecht. De bomen langs het water en de monumentale grachtenpanden maken de Nieuwegracht tot een oase van rust middenin de binnenstad.
De Studio bevindt zich in de veertiende-eeuwse werfkelder en biedt plaats aan maximaal 8 personen. Hij is geschikt voor intensieve gesprekken en voor meetings van kleinere teams. De opstelling van het meubilair staat in deze studio vast.

12.30 - 13.30 Lunch
Het lunchbuffet bestaat uit diverse belegde broodjes, quiche, tapas, verse salade, dessert en vers fruit. Daarnaast is er koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange. Uiteraard kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen.

13.30 - 17.00 Utrecht Unlimited
Utrecht Unlimited is het ultieme spelprogramma om de stad Utrecht én uw collega’s beter te leren kennen! In teamverband wordt u blootgesteld aan ludieke doe-opdrachten, pittige vragen en maffe weetjes over Utrecht. De oplossingen liggen verspreid door de hele binnenstad, waardoor u onderweg op bekende maar ook minder bekende plekken komt. Met behulp van GPS, een plattegrond en een rugzak met inhoud wordt de ideale route bepaald. Voor iedereen in het team is er een rol weggelegd, van teamcaptain tot GPS expert. Hoe uw plan van aanpak ook is, één ding staat vandaag vast: het team dat de meeste opdrachten succesvol tot een einde weet te brengen wint Utrecht Unlimited en zal uiteraard op passende wijze worden gehuldigd. Inclusief consumptie en prijsuitreiking.

17.00 - 20.00 Diner
Diner in één van de leukste restaurants in de Utrechtse binnenstad.
 

Prijs € 99,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 8

« Terug Volgende »